top

Ballonnen decoratie Blaricum

Gooise Ballonnen

Gooise Ballonnen Blaricum – Stijlvolle, duurzame ballonnendecoraties

Gooise Ballonnen is gevestigd in het hart van ’t Gooi en levert dan ook heel wat ballonnen in Blaricum. Voor tuinfeesten of verjaardagsfeesten, thuis of in een van de restaurants of kroegen, de opening van IJssalon De Hoop, scholen en evenementen. Gooise Ballonnen kent Blaricum en Blaricum kent Gooise Ballonnen.

Het is goed toeven in Blaricum. Het dorp beschikt over veel mooie plekken waar je heerlijk kunt eten, lekker kunt borrelen en een geweldig feest kunt vieren. Denk aan Rust Wat met z’n schitterende terras, The Red Sun, prachtig gelegen restaurants De Goede Gooier en De Eendracht. En gezellige kroegen als Moeke Spijkstra en d’Ouwe Tak. En last but not least: Het Vitus! Gooise Ballonnen kent ze allemaal en weet hoe je er een topsfeer creëert,

Gooise Ballonnen is thuis in Blaricum en weet uit iedere locatie het maximum te halen. Kijk op onze Inspiratie- en Shoppagina’s voor mogelijkheden en ideeën of neem contact op voor een afspraak.

Omdat Gooise Ballonnen werkt met biologisch afbreekbare materialen kunt u met een gerust hart gebruik maken van ballonnendecoraties. Onze ballonnen zijn niet van plastic maar bestaan uit het natuurproduct latex. Hierdoor brengen ze geen schade toe aan het milieu.