Ballonnen voor iedere gelegenheid

Baby Ballonnen

Om de komst van een baby te vieren worden allerlei feestjes georganiseerd. De 2 bekendste zijn:

  1. De babyshower, om de aanstaande moeder voor te bereiden op het moederschapen en te verwennen met cadeautjes en gezelligheid met vriendinnen
  2. Het kraamfeest,  in plaats van een traditionele kraamtijd met veel visite, wordt rond zes weken na de geboorte alle vrienden uitgenodigd voor het eerste feest van de baby. Hiermee wordt de kraamtijd feestelijk afgesloten.

Maar nu is ook de ‘Gender Reveal Party‘ in opkomst!

Tegenwoordig willen steeds meer aanstaande ouders graag het geslacht van hun ongeboren kindje te weten komen. En dan is het is altijd leuk om op een feestelijke manier je familie en vrienden te laten weten wat de ongeboren baby voor geslacht heeft. Dit kan door middel van een Gender Reveal Party! Een feest waarbij je mensen uitnodigt om ze door middel van hapjes, spelletjes of hints te laten zien wat voor geslacht jouw kindje meekrijgt. Tegen het einde van het feest kunnen de papa en mama dan een grote zwarte ballon doorprikken en daar vliegt roze óf blauwe confetti uit.
Het kan natuurlijk ook met een grote doos met roze of blauwe helium gevulde ballonnen die bij het openmaken de lucht invliegen!

En voor alle feestjes geldt: Gooise Ballonnen kan jullie locatie gezellig en stijlvol aankleden voor een feest dat nog lang bijblijft!

In ‘t Gooi verzorgen wij graag de decoratie van uw babyfeest. Klik hier voor meer voorbeelden en contact.
Kijk in de shop voor onze ballondecoraties en losse ballonnen.