Kraamfeest ballonnen

Kraamfeest ballonnen van Gooise Ballonnen

De geboorte van een kind is een reden voor een mooi feest! En geen feest zonder ballonnen!

In plaats van een traditionele kraamtijd met iedere dag visite kiezen steeds meer ouders tegenwoordig voor een kraamfeest. Drie tot zes weken na de geboorte worden alle vrienden, buren en kennissen uitgenodigd voor een mooie en gezellig kraamfeest. Het grote voordeel van een kraamfeest is dat zowel u als uw kind in de stemming zijn voor een feest. Uitgerust na een ontspannen kraamtijd zonder drukke dagen en tijd om een mooi feest neer te zetten.

Zo werkt Gooise Ballonnen

Maak een afspraak met Gooise Ballonnen om het kraamfeest te bespreken. We nemen de locatie samen door en bespreken welk soort decoratie het beste past bij de ruimte van het feest. Er is ballondecoratie mogelijk voor binnen en buiten, bij de keuze is het vooral van belang dat de ballonnen goed passen bij de plaats waar jullie deze bijzondere dag gaan vieren.

Je kunt natuurlijk ook een mail sturen of eenvoudig bestellen in de webshop.

Gooise kraamfeest ballonnen voor ieder budget

Een feest decoreren met ballonnen biedt oneindig veel mogelijkheden. Welke decoratiestijl u ook kiest, met onze ervaring is het effect fantastisch bij opvallend lage kosten. Gooise Ballonnen volgt altijd de laatste trends op ballonnengebied. Is er een nieuwe ballonkleur, vorm of creatie, dan zorgen wij ervoor dat we deze beschikbaar hebben om jullie kraamfeest te kleden.