Helium ballon – voor iedere gelegenheid

Iemand verrassen met een helium ballon?

Bij Gooise Ballonnen bestel je gemakkelijk een helium ballon voor ieder moment. Een ballon is en blijft een leuke verrassing voor iedereen! Je hebt keuze uit een latex of een folie ballon.

Latex helium ballon

Een latex ballon blijft ongeveer 12 tot 16 uur zweven. Daarna zakt de ballon langzaam naar beneden. Maar wilt u de helium ballon langer laten zweven,  dan hebben wij een speciale gel waardoor de zweeftijd met ca. 4-5 dagen wordt verlengd. Een latex helium ballon is uitermate geschikt voor tegen het plafond, in trossen op de (sta)tafels of voor een ballonoplating.

Folie helium ballon

Een folie ballon blijft ongeveer 1 week zweven. Een folieballon kun je ook met de post versturen. De Gooise Ballon bezorgd de folie helium ballon in een cadeauverpakking en zodra de ontvanger de doos opent vliegt de ballon omhoog. Gooise Ballonnen heeft helium ballonnen voor iedere gelegenheid. Een ballon versturen om iemand te feliciteren, beterschap te wensen of om even te laten weten dat je aan iemand denkt, alles is mogelijk met een helium ballon. Je kunt deze eenvoudig bestelling in onze webshop: www.gooiseballonnen.nl/winkel