Chalkie Krijtbord

Gooise Ballonnen Chalkie krijtbord

Een Chalkie is een persoonlijke poster met een uitstraling van een krijtbord. Extra leuk als je deze op een foamboard plakt en neerzet op een schildersezel. Uiteraard kan Gooise Ballonnen alles voor je regelen. Natuurlijk kun je ‘m ook na je feest inlijsten en thuis op een mooi plekje ophangen.

Er zijn diverse mogelijkheden om een Chalkie krijtbord te gebruiken. Als welkomstbord bij een bruiloft maar ook voor een kraamfeest, verjaardag, photobooth, buffet, etc. Bekijk de verschillende Chalkies en kom tot een goed idee. Iedere Chalkie kan naar eigen wens worden aangepast. Natuurlijk kunnen we ook met een heel nieuw ontwerp aan de slag!

Jouw Chalkie krijtbord

Alle Chalkies zoals op deze website staan als voorbeelden hebben een afmeting van 50×70 cm (staand) of 70×50 cm (liggend) en kosten € 35,00 exclusief drukkosten. Alle persoonsgegevens, lettertype, afbeeldingen en kleur kunnen worden aangepast.

Het bestellen van een Chalkie Welkomstbord is eenvoudig! Bestel in de webshop de gewenste (basis) Chalkie. Vermeld bij het opmerkingenveld jouw wensen. Wij nemen dan binnen 1 dag contact met je op om de Chalkie met je door te nemen en gaan daarna direct aan de slag.  Na 3 werkdagen is jouw Chalkie (digitaal) klaar. Je kunt er ook voor kiezen dat wij ‘m kant-en-klaar aanleveren. De drukkosten van een Chalkie is € 15,00. De drukkosten kun je los ‘bestellen’ in de webshop.