top

Ballonnendecoratie Huizen

Gooise Ballonnen

Gooise Ballonnen Huizen – Stijlvolle, duurzame ballonnendecoraties

Gooise Ballonnen heeft al menig ballon in Huizen geleverd. Van ballonnenbogen bij openingen van winkels en ballondecoraties van actieweken tot het versieren met ballonnen van bruiloftsfeesten. Want Gooise Ballonnen geeft ieder evenement een stijlvol en feestelijk karakter.

Huizen kent veel mooie en gezellige locaties voor het vieren van een leuk feest. Denk aan De Kalkovens, De Haven van Huizen en De Boerderij. En niet te vergeten Het Nautisch Kwartier met al haar horeca. Gooise Ballonnen kent alle plekjes en weet hoe ze er op hun mooist uit kunnen zien.

Gooise Ballonnen is thuis in Huizen en weet iedere feestlocatie de gewenste sfeer te geven. Kijk op onze Inspiratie- en Shoppagina’s voor mogelijkheden en idee├źn of neem contact op voor een afspraak.

Omdat Gooise Ballonnen werkt met biologisch afbreekbare materialen kunt u met een gerust hart gebruik maken van ballonnendecoraties. Onze ballonnen zijn niet van plastic maar bestaan uit het natuurproduct latex. Hierdoor brengen ze geen schade toe aan het milieu.